Dezvoltare personala Editorial

In atentia elevilor care sustin examenul Cambridge YLE sesiunea aprilie 2016, in vederea admiterii in cls a V-a in clase cu profil intensiv limba engleza!

12443250_1083182708370393_1628106261_n

In atentia elevilor care sustin examenul Cambridge YLE sesiunea aprilie 2016, in vederea admiterii

in cls a V-a in clase cu profil intensiv limba engleza!

Subliniem:

• sectiunea 2, punctul c) pentru Colegiul National “Ion Luca Caragiale” Ploiesti 

http://www.cn-caragiale.ro/documente/DOC160216-16022016140441.pdf

 

Referinta pentru clasa de engleza pentru Colegiul National “Jean Monnet” Pedagogic

“Pentru clasele a V-a cu predare în regim intensiv a limbii engleze/germane, se va susţine testare la limba engleză/ germană ( proba scrisă şi orală).Certificatul de competenţe lingvistice se echivalează conform art 210 alin (6), pct c, din (ROFUIP) OMEN 5115/2014 şi hotărârii Consiliului de Administraţie din 9.02.2016” (sursa http://www.pedagogic.ro/admitere-clasa-a-v-a/ )

 

• Articolele  11, 12, 13 pentru Colegiul national “Nichita Stanescu” Ploiesti

http://www.colegiul-nichita.ro/images/clasa_v_a_2016.pdf

 

IMPORTANȚA LIMBII ENGLEZE ȘI A EXAMENULUI CAMBRIDGE FOR YOUNG LEARNERS

  • Cambridge English:  cunoscut ca si Young Learners English (YLE), este un set de  3 examene Cambridge English: Young Learners – Starters, Movers, Flyers.
  • Acest examen este adecvat copiilor cu varsta cuprinsa intre 7 si 12 ani
  • Este distractiv si motivant, conceput special pentru copii, obisnuindu-i cu tipologia examenelor Cambridge (Reading and Writing, Listening, Speaking) si acordandu-le mai mare incredere in invatarea limbii straine.
  • Pentru ca subiectele examenului au legatura cu experienta copiilor, le da acestora incredere sa foloseasca limba engleza intr-un mod cat mai bun.
  • Este important ca elevul / copilul dvs sa invete engleza pentru ca ii va fi foarte folositoare in viata. De asemenea este important sa se urmareasca atingerea unor standarde internationale care ii vor fi folositoare atat pentru studii cat si pentru a avea o cariera cat mai buna.
  • Certificatele obținute în urma examenelor de limba engleză Young Learners (YLE), nivelurile Movers și Flyers, administrate de British Council, pot fi folosite pentru echivalarea probei de competență lingvistică la admiterea în clasa a 5-a cu program intensiv (nivel minim necesar: A1 conform grilei CEFR).

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *