Uncategorized

Spune si tu:”IMI P(L)ASA”

Pentru ca 2014 a fost, din fericire, un an bogat in evenimente, dar mai ales pentru ca se pare ca spiritul civic reuseste sa ne cucereasca pe cat mai multi dintre noi, copiiPH.ro, se incapataneaza sa creada ca locuitorii orasului Plopeni, pot si vor sa faca mai mult pentru comunitate.

Stim ca suntem incapatanati si poate visatori, dar reactiile ultimilor initiative ne arata ca nu suntem  singuri! Iar daca langa noi se va alatura si o singura persoana, atunci ne vom considera castigatori iar orasul nostru va deveni  un oras unde merita sa traim.

“Cartea din parc”, “Refresh spre un viitor mai bun” sunt doua din activitatile pe care noi, impreuna cu plopeni.com – Stiri de acasa, le-am propus, iar voi, prieteni,  ati raspuns DA! Un ”da” neconditionat, acest raspuns afirmativ reprezentand esenta activitatilor in favoarea comunitatii.

Cum va spuneam, nu ne vom opri aici si avem in plan, pentru 2015, multe alte activitati care vor cere sprijinul vostru, dar pana atunci mai avem in fata cateva saptamani din 2014. Anul se incheie cu cea mai mare sarbatoare a crestinatatii: Nasterea Fiului lui Dumnezeu. Si pentru ca toti in aceasta perioada vrem sa fim mai buni, mai drepti, mai atenti fata de cei din jurul nostru, noi cei de la plopeni.com, venim cu o propunere in acest context.

Chiar daca scopul site-ului nostru este de a scoate in evidenta faptele pozitive pe care oamenii locului le realizeaza peste an, nu avem cum sa nu observam ca la noi in oras sunt, din pacate, o multime de oameni care nu asteapta serbarea Craciunului cu aceeasi bucurie cu care noi o asteptam. Nu pentru ca a lor credinta este mai mica, ci pentru ca starea materiala nu le permiteacest lucru.

Catre ei se duc gandurile noastre cand scriem aceste randuri, mai exact la copiii din Centrul de Plasament din Plopeni. Pentru ei, si cu ajutorul vostru, vrem sa facem un Craciun mai bun si mai plin de speranta, sa le aratam ca oamenii din oras nu i-au uitat.

Vrem sa lansam cu voi, prietenii nostri evenimentul “IMI P(L)ASA!” , pentru ca trebuie sa aratam ca ne pasa. Un joc de cuvinte intre plasa si verbul a pasa. Deci, “IMI P(L)ASA” pentru a arata ca ne pasa! Nu va cerem lucruri iesite din comun, va cerem sa va verificati garderoba, a voastra sau a copiilor vostri, sa verificati daca al vostru copil mai foloseste toate jucariile din casa. Daca garderoba contine lucruri nealterate, dar pe care nu le mai folositi, sa stiti ca exista persoane, langa noi, care s-ar bucura sa le poarte. Un pullover, o hainuta, un fes, o pereche de manusi, orice accesoriu de imbracaminte. O papusa, o masinuta, o chitara, o minge. Toate aceste lucruri, care pentru voi nu mai inseamna nimic, pentru un suflet de copil ar insemna mult. Ar fi extraordinar daca toate aceste lucruri ar fi noi!

Va rugam, evitati sa donati lucruri perisabile, de genul alimentelor. Am dori sa ne concentram pe imbracaminte si jucarii. Aceste obiecte pe care doriti sa le donati, va rugam sa le ambalati intr-o PLASA.

Alaturi de initiativa noastra se  vor afla si prietenii nostri Motosketeers, dar si Casa Teo, care va pune la dispozitie spatiul pentru depozitarea donatiilor noastre.

Asadar, dragi prieteni: daca aveti acasa obiecte de imbracaminte, pe care nu le folositi sau jucarii pe care ai vostri copiii nu le mai utilizeaza, va asteptam sa le asezati intr-o PLASA si sa le donati copiilor de la Centrul de Plasament din Plopeni. Va rugam sa nu donati produse perisabile si sa nu includeti in plasa lucruri alterate. Copiii au nevoie de lucruri ce pot fi folosite! Va asteptam cu aceste donatii la sediul CASA TEO. Acolo se va afla cineva care sa va preia donatia. Hadeti sa spunem de Craciunul asta ca: “IMI P(L)ASA!”

imi plasa

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *