Evenimente

Mesaje video, în română, de la Moș Crăciun

Moș Crăciun își citește corespondența seară de seară și știe ce își dorește fiecare copil. Odată cu dezvoltarea tehnologiei, Moșul are acces la Internet, și-a cumpărat un laptop performant și s-a decis să le răspundă copiilor cuminți prin mesaje personalizate, pentru a ajunge la mai multe familii. MosCraciun.Rocks

Echipa lui Moș Crăciun din România vine în casele voastre nu prin șemineu, ci cu ajutorul calculatorului, cu mesaje video pentru cei care vor să-l vadă pe Moș Crăciun în biroul său.

Cei care doresc să le facă o surpriză celor dragi în preajma Sărbătorilor de Iarnă sunt invitați să acceseze formularele dedicate de pe site-ul www.MosCraciun.Rocks și să ofere cât mai multe amănunte despre destinatarul mesajului video.

Poate fi copilul vostru, verișorul sau nepotul, finul care locuiește peste granițe sau chiar un prieten, șeful ori colectivul unei companii – pe scurt, tuturor celor cu suflet de copil, care cred în Moș Crăciun. În cel mult patru zile, veți primi pe mail mesajul video al Moșului, video care poate fi descărcat local pentru a vă putea bucura de el și peste ani.

Un exemplu, un pic mai jos:

Costul pentru un mesaj video dedicat copiilor este de 40 de lei.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *