Editorial

MindCare va invita la Kids Education

image001 (1)MindCare vă invită la Kids Education.

Tombolă cu premii, animatori și activități creative la standul MindCare

Dragi parteneri,

În perioada 4-5 octombrie 2014, Centrul de Psihiatrie și Psihoterapie MindCare vă așteaptă la Kids Education, primul târg din țară care reunește cele mai bune oferte educaționale pentru copii. Târgul are loc la Palatul Copiilor din București, iar intrarea este liberă.

Aflați de la psihologii și psihopedagogii MindCare cum să depășiți dificultățile de comunicare în relația cu copilul dumneavoastră și cum să identificați problemele specifice vârstei. Specialiștii MindCare vă așteaptă cu programe pentru dezvoltare personală, cursuri de parenting și activități specifice pentru copii și adolescenți.

În plus, duminică, 5 octombrie, în cea de-a doua zi a târgului, începând cu orele 13:15, sunteți invitați să luați parte la seminarul „Rețete de succes pentru părinți – Cum putem face copilul să colaboreze fără țipete și amenințări”, susținut de Ștefana Dobre, Psiholog clinician și psihoterapeut cognitiv-comportamental în cadrul MindCare.

 

Servicii gratuite în cadrul centrului la tombola specială MindCare

Pe toată durata târgului, participați la tombola MindCare, unde puteți câștiga prin tragere la sorți cinci ședinte de consiliere psihologică, cinci ședințe de evaluare psihologică și două ședințe de logopedie pentru copilul dumneavoastră. Tot ce trebuie să faceți este să completați talonul primit la stand și să îl introduceți în urna specială.

 

Animatori și surprize pentru cei mai mici vizitatori

O echipă de animatori îi va picta pe față pe micii vizitatori ai standului MindCare și îi va învăța să modeleze figurine din baloane. Mai mult, vor dezlega puzzle-uri, vor colora și vor pleca acasă cu un cadou surpriză.

 

KidsEducation are loc între 4 și 5 octombrie, la Palatul Copiilor din București, Bd. Tineretului, nr. 8-10.

 

Program de vizitare:

§  sâmbătă, 4 octombrie: 10:00 – 18:00

§  duminică, 5 octombrie: 10:00 – 18:00

Intrarea este liberă

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *