Cultura nu doare...

Cartea din Parc!

 

Cartea înnobilează, educă, șlefuiește și te face să simți prin cuvinte ce are sufletul tău mai frumos!

Cartea din parc

www.plopeni.com și www.copiiPH.ro s-au decis să înceapă o mișcare de înfrumusețare a inimii prin intermediul CĂRȚII. Am solicitat instituției culturale numărul unu din Plopeni ajutorul. Despre ce e vorba?

Suntem conștienți că spațiul public simte nevoia unor activități culturale care să aibă impact în rândul generației tinere. Din acest motiv, având drept exemplu activități cu rol educativ pe care le auzim ca fiind realizate în orașe mai mari, am decis împreună cu Casa de Cultură Plopeni, amenajarea unei biblioteci ambulante în Parcul din fața instituției amintite.

De aici, orice doritor va putea împrumuta orice carte dorește din cadrul Bibliotecii Orașului Plopeni.
Dorim ca standul de cărți să fie o prezență permanentă în parc și de unde, cei mici, dar și cei mari, să poată citi cărțile pe care ar dori să le aibă în bibliotecile de acasă, dar pe care. din păcate. nu le au.

Se poate ca mulți dintre cei care citesc aceste rânduri să considere că această inițiativă nu va avea nici un impact, noi cei de la “Știri de acasă” și CopiiPH.ro, ne încăpățânăm să credem contrariul și să sperăm că prin astfel de inițiative, orașul nostru va deveni mai bun; cel puțin din punct de vedere educațional.
Conform ultimelor discuții avute cu reprezentanții Casei de Cultură Plopeni,  inițiativa pe care o vom numi “Cartea din Parc”, are toate șsanele să se realizeze la începutul lunii August.

Suntem susținuți media http://www.getlokal.ro/ro/article/cartea-din-parc-plopeni

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *