Editorial

Hop Top, Insula Iepurasilor la Ploiesti Shopping City

Hop-Top_PSCSărbătoarea Paștelui este miracolul Învierii, este Lumina menită să curețe sufletele noastre, este Dorința de a începe să înțelegem că frumosu, binele absolut și credința sunt cele care trebuie să ne călăuzească în viață. Copiilor trebuie să le insuflăm de mici respectul pentru bunătate, pentru lumină, pentru încredere că doar prin și în credință vor reuși!

Cu ocazia acestor momente de înviere a naturii (primăvara) și a sufletelor (Paștele) – Ploiesti Shopping City a pregătit pentru perioada 20 aprilie – 3 mai, un program special pentru tineri și adolescenți. Vom prezenta în cele de mai jos caledarul și detaliile acestor evenimente organizate.

 

Calendarul actiunilor

Decor de Paste – Pana pe 7 mai

Insula interactiva a Iepurasului ii asteapta pe cei mici sa dea frau liber imaginatiei si sa deseneze ouale gigant, sa admire iepurasul animatronic si casuta in stil Hobbit, sa interactioneze cu fantana muzicala  si sa se fotografieze in acest decor special.

 

Fotocorner in Insula Iepurasului – 20 aprilie – 3 mai

In Insula Iepurasului sunt organizate sedinte foto in urma carora parintii primesc in mod gratuit fotografii pe suport magnetic.

Programul sedintelor foto in Insula Iepurasului

Luni – Vineri (22, 23, 24, 25, 26, 29, 30 aprilie si 1, 2, 3 mai)                                  

18.00 – 20.00                           

Sambata – Duminica (20, 21, 27, 28 aprilie)

16.00 – 20.00

 

Campania «Hop – Top la marea vanatoare de iepurasi si de premii !» – 20 aprilie – 3 mai

Parintii si copiii sunt provocati sa gaseasca cei 10 iepurasi ascunsi in vitrinele a 10 magazine din Ploiesti Shopping City.

Gasirea tuturor celor 10 iepurasi alaturi de cumparaturile de minim 100 de lei, vor fi recompensate cu un iepuras de ciocolata acordat la Centrul de informatii al Ploiesti Shopping City.

Pentru fiecare iepuras de ciocolata astfel castigat un alt iepuras de ciocolata va fi daruit de Ploiesti Shopping City, unui copil institutionalizat. 

Totodata, se intra si in extragerea pentru cele 15 premii zilnice oferite de partenerii nostri KFC, Pizza Hut, Paul, Bomboneria, Gymboland si Carrefour.

Atelier pentru copii „Mozaic” – 20 Aprilie, intre 11.00 – 13.00

Propunem copiilor un mod placut si creativ de a descoperi si experimenta una dintre cele mai vechi si spectaculoase arte decorative – mozaicul. Vom invata cate ceva despre istoria mozaicului si cum putem decora diferite suprafete intr-un mod deosebit.  Materialul pe care il vom folosi este ceramica smaltuita.

 

Eveniment sustinut de Asociatia „Noi Orizonturi Familia” cu sprijinul Corinei Ungureanu – 27 Aprilie , intre 12.00 – 19.00

Spectacol pentru copii cu Zana Curcubeu si Pongo

Momente muzicale la saxofon cu Robert Stevens

 

Atelier pentru copii „Oua luminoase” – 28 Aprilie, intre 11.00 – 13.00

Copiii sunt invitati sa coloreze oua de ceara folosind creioane speciale cu ceara lichida, transformand astfel ouale in lumanari perfect functionale,  decorate chiar cu manutele lor. Ouale luminoase create de cei mici pot fi luate acasa pentru a ornamenta masa pascala.

 

Targ de obiecte si bunatati de Paste – 30 aprilie – 3 mai

Targul reuneste producatori si mestesugari romani care vor prezenta o gama larga de obiecte si preparate traditional romanesti.

 

 Mega Fun in competitia oualor!  – 1 mai

Echipe de tineri si adolescenti vor trebui sa gaseasca mecanisme  traznite si sa dovedeasca indemanare si pricepere in cele trei proble ale competitiei, fiecare proba avand ca obiect principal „oul”, in trei versiuni: oul de gaina, oul de prepelita si oul de strut.

Mai multe detalii si inscrieri in concurs se fac pe www.ploiestishoppingcity.ro si pe www.facebook.com/ploiestishoppingcity  incepand cu 23 aprilie.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *