Bebelus Dezvoltare personala

Un partener – un curcubeu de veselie ”Faites la difference!”

bijuterii handmade 2
Sursa foto: arhiva personală

Francofonie și Fericire – astăzi este ziua lor! M-am gândit ce ar lega aceste două concepte și mi-am amintit de ”Faites la difference”. Ce este acet blog? Este îmbinarea dintre artă și pasiune, dintre frumos și delicat, dintre culoare și măiestrie tematică, dintre îndemânare și răbdare.  S-a născut dintr-o poveste tristă – din nevoia de revărsare a unor povești, a unor gânduri, a unor griji, dar a devenit ceva vesel. Este o pată de culoare în ceea ce înseamnă griul de zi cu zi. Tocmai de aceea se numește ”faceți diferența”  – este nevoie de un ochi artistic, de o oglindire a sinelui pentru a vedea în bijuteriile expuse aici, dincolo de aparență.

Am vorbit cu Adelina despre pasiunea ei și mi-a spus că este un vis de relaxare în care e a crede. Este pasiunea care o încarcă, îi dă energia de a continua, o insuflă artistic.

”Faites la difference” are mai multe secțiuni:

  • Bijuterii cu cristale
  • bijuterii handmade 7
    Sursa foto: arhiva personală
  • Seturi cu mărgele
  • IMAG0920
    Sursa foto: arhiva personală
  • Seturi din polimer acrilic
bijuterii handmade 5
Sursa foto: arhiva personală

 

 

 

 

 

  • Câteva seturi cu brățări
bijuterii handmade 4
Sursa foto: arhiva personală

 

 

 

În afara imaginilor postate, ne sunt oferite și detalii, informații utile despre ce este pasta FIMO și cum se lucrează cu ea.

O nouă pasiune, un nou capitol al acestei povești sunt colajele. Personal, mereu am fost pasionataă de ele. De ce?! Pentru că cel care lucreză un colaj se dăruiește în el cu totul. Fiecare imagine, nasture, cuvânt etc este o părtiticică din tine – fie că lipești biletul de tramvai folosit la prima întâlnire, nasturele rochiței de la bunica, cutia de bomboane primită de la colegi etc – orice pas poartă în spate o poveste.

IMAG1039

Vă las să vă delectați privirea și sufletul cu câteva imagini și vă invit să vizitați blogul noilor noștri parteneri – Faites la difference.

bijuterii handmade 1
Sursa foto – arhiva personala
bijuterii handmade 3
Sursa foto – arhiva personala

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *