Evenimente

Teatrul Ciufulici demareaza proiectul Teatrul pentru toti copiii

Teatrul pentru copii Ciufulici Ploiești demarează proiectul Teatrul pentru toți copiii, care își propune să susțină drepturile copiilor de a se bucura de Artă, de a participa la evenimente artistice care le cultivă inteligența emoțională și care îi ajută să își dezvolte armonios sensibilitățile și competențele.

Iată, mai jos, comunicatul de presă al Departamentului Comunicare:

În timpul stagiunii, copii aparținând centrelor de plasament, au acces gratuit, în fiecare lună, la două dintre spectacolele teatrului pentru copii Ciufulici, care vor avea loc fie la sediul teatrului, fie la sediul centrelor de plasament.
Primele spectacole din cadrul acestui proiect vor fi Dănilă Prepeleac  – marți, 19 martie 2013, ora 11.00 la Cercul Militar, și Capra cu trei iezi – vineri, 22 martie 2013, ora 10.00 la Centrul de plasament Sfânta Maria din Văleni.

Tot în cadrul acestui proiect, vor fi colectate jucării și rechizite ce urmează a fi donate copiiilor din centrele de plasament. Invităm micii spectatori care vin la piesele de teatru susținute Duminică, la sediul teatrului Toma Caragiu, să doneze jucării și rechizite, în locurile special amenajate din incinta teatrului.

Vă așteptăm cu drag la teatru!

Departamentul Comunicare
Teatrul Toma Caragiu Ploiești

Copiiph.ro susține această inițiativă lăudabilă, frumoasă, emoționantă și vă invită și pe voi să ajutați în spiritul culturii. Arta ajută sufletul și prin vindecarea lui, orice este posibil!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *