Timp liber

Program Teatrul Toma Caragiu Ploiesti – 25 – 31 martie 2013

O scenă este viața, o scenă pe care noi, oamenii, actori fără concediu, scriem paginile cărții fiecăruia dintre noi!

Cai verzi pe pereti (2)

Anunțasem primăvară și iarna nu se dă bătută! E un spectacol al naturii, un Batrân An care se teme să își schimbe hainele albe de gheață cu cele verzi de viață. Este frig și mai căutăm încă activități de interior – o ora de educație frumoasă poate fi petrecută la teatru. Teatrul Toma Caragiu din Ploiești ne oferă o gamă largă de spectacole, din care putem alege, viziona. Pentru mai multe detalii, modificări de program, vă rugăm să consultați linkul permanent din secțiunea Partenerii noștri

PENTRU PĂRINȚI

  • miercuri, 27 martie 2013, ora 18.30 – VĂCUȚELE DOMNULUI SE ÎNTORC PE PĂMÂNT (SEDIU)
  • sâmbătă, 30 martie 2013, ora 18.30 – AMĂRĂȘTENII (SEDIU)
  • duminică, 31 martie 2013, ora 18.30 – BONSOIR, PARIS! (SEDIU)

PENTRU COPII:

  • joi, 28 martie 2013, ora 18.30 – CARTEA JUNGLEI  (SEDIU)

Detalii:

cartea Junglei

Cartea Junglei este un musical care se adreseaza deopotriva copiilor si parintilor. Urmand firul narativ al binecunoscutei aventuri a lui Mowgli, copilul pierdut in jungla, spectacolul reprezinta o abordare moderna in care personajele clasice Ursul Baloo,Rama Lupul, Pantera Bagheera, Kaa sarpele, Shere Khan, tigrul cel rau, King Louie, regele maimutelor, Tabaqui sacalul, Akela, capetenia lupilor, Mira, capata in mod subtil „naravurile”unor personaje moderne.

  • duminică, 31 martie 2013, ora 11.00 – CAI VERZI PE PEREȚI (SALA TOMA CARAGIU)

Detalii:

Adaptare de Gabriel Apostol dupa Viorica Huber

Regia: Gabriel Apostol

Scenografia: Daniela DragulescuCai verzi pe pereti

Muzica: Vasile Mihaila

Distributia: Lucian Orbean, Ana Maria Orbean, Carmen Bogdan, Catalin Radulescu, Lizica Sterea, Nelu Neagoe, Paul Niculae

Recomandat copiilor peste 6 ani

Povestea, fermecatoare si educativa, alaturi de scenografia variata si expresiva propun copiilor o evadare in fantastic. Vizualitatea, expresivitatea imaginilor scenice, prim-planul manuirii papusilor, solutiile tehnice inedite si munca in echipa stau la baza acestei frumoase reusite.
Modalitatile de expresie, care alterneaza intr-un mod plin de originalitate, papusa cu corpul uman, tablourile in miscare, eclerajul, disponibilitatea trupei de a raspunde la solicitarile regizorului, impresioneaza deopotriva, pe copil, dar si pe adult.
Ca dovada a acestei performante, in 2007 spectacolul a fost nominalizat pentru cea mai buna regie – Gabriel Apostol – si a primit Premiul de interpretare masculina, acordat actorului Lucian Orbean, la Festivalul International al Teatrelor de Animatie-Gulliver- editia a XV-a, Galati, pentru rolul principal din acest spectacol.

Vă invităm la teatru! Este relaxare, este cultură, este vis, este o carte albă pe care o scriem noi!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *