Editorial Uncategorized

Noi pretuim Alfa Avantaj Education pentru premiile obtinute de copiii nostri…

Limbile străine reprezintă un pașaport de a deschide uși ce altfel pot rămâne pentru totdeauna închise.

Un nou parteneriat care ne ajută să ne pregătim pentru deschidere, pentru informare, pentru susținerea scopurilor noastre. De ce anunțăm acum această colaborare? Pentru că avem 3 rezultate frumoase pe care vrem să le promovăm .

  1. Fabian ISTRATE – Preimul I – Olimpiada Județeană de Limba Franceză (clasa a VII-a) – calificat  la Faza Națională
  2. Ioana NEGOIȚESCU  – Premiul II Concursul Winners + calificarea faza Județeană Concursul Speak Out (monologuri în limba engleză)
  3. Irina IONIȚĂ – Premiul I Olimpiada Județeană de Limba Franceză (clasa a X-a) – calificată la faza Națională

 

Ce sunt aceste rezultate?! Sunt rezultatul muncii unor copii care prețuiesc educația, care muncesc pentru performanță. Sigur, nu sunt doar ei… Pe ei îi cunoaștem personal pentru că lucrează cursurile de engleză și/sau franceză cu unul dintre profesorii Centrului Alfa Avantaj Education – prof. Andra Cristina ILIE. Unii dintre ei au lucrat la clasă cu dna ILIE, alții doar cursurile particulare.

Cert este că rezultatele încep să se vadă! E momentul să vorbim și despre astfel de copii, să îi întrebăm de ce iubesc limbile străine, să ne punem întrebarea ce facem pentru ei. Cum îi putem ajuta să facă performanță? Ce le putem oferi în plus față de banalul manual? Ce părerea au părinții?

Ce putem noi să facem? Noi, Copiiph.ro încheiem un parteneriat cu Alfa Avantaj Education în semn de respect pentru aceste rezultate. Centrul de limbi străine (cursuri și traduceri autorizate) își desfășoară activitatea în zona Plopeni, Păulești, Băicoi, Slănic, Ploiești.

De ce Alfa? Pentru că “alfa” reprezintă începutul, iar începutul deschide noi orizonturi. Suntem deschiși pentru toți cei care sunt deciși să înceapă studiul unei limbi străine.
De ce + ?… pentru că plusul nu cunoaște limite iar metodele noastre de studiu vor conduce cursanții către plusul așteptat… pentru că este nevoie de o sumă perfectă între nevoie/motivație (client) și ofertă/răspuns pozitiv (noi).

Centrul Alfa Avantaj Education oferă cursuri de limba engleză / limba franceză în sistem modul de curs. Nivelurile de studiu A1, A2, B1, B2 corespund celor 4 module de curs care pot fi parcuse independent, absolvirea unuia atrage posibilitatea de a te înscrie la nivelul următor, dar nu impune acest lucru.

You may also like...

1 Comment

  1. Florina Istrate says:

    Multumim si pe aceasta cale doamnei profesoare, Andra Ilie, pentru profesionalismul si daruirea de care da dovada. Rezultatele frumoase ale copiilor sunt o dovada si nu s-au lasat prea mult asteptate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *