Concurs Editorial

Concursul Judetean ”Mama, te iubesc!” – Scoala Primara Angels Paulesti

Scoala Primara Angels Paulesti
Sursa foto: Scoala Primara Angels Paulesti, arhiva personala

Școala Primară Angels Păulești organizează concursul județean de creație ”Mama, Te iubesc!; Maman, Je t’aime”. Motto-ul concursului, care are ca temă ziua mamei sărbătorită peste tot în lume, este ”Inima mamei este un adânc abis la capătul căruia găsești de fiecare dată iertare!” (Honoré de Balzac).

Obiectivele acestui concurs sunt – exprimarea într-o manieră artistică a sentimentelor de iubire maternă, prețuire și respect; descoperirea și promovarea talentului copiilor.
Concursul are 4 categorii de vârstă: preșcolari, clasele I-II, clasele III-IV, clasele V-VIII. La concurs pot participa elevi din palate, cluburi, școli din oraș și din județ cu maxim 2 lucrări pe secțiune.

Secțiunile concursului:
1. Poezie (română, franceză, engleză)
2. Compunere cu tema ”Mama, te iubesc” (română, franceză, engleză)
3. Felicitare (realizată prin tehnici diferite)

martisoare Angels
Sursa foto: Scoala Primara Angels Paulesti, arhiva personala

 

Cerințe

  • fiecare creație trebuie realizată pe o coală A4
  • compunerea trebuie să aibă maxim 200 de cuvinte
  • data limită de trimitere a lucrărilor – 05 martie 2013
  • adresa către care se vor trimite lucrările: Școala Primară ”Angels” Păulești, nr1021B, Comuna Păulești, Sat Păulești
  • fiecare lucrare trebuie să aibă următoarele informații: nume și prenume elev/elevi, clasa, vârsta, instituția, adresa și numărul de telefon, numele profesorului coordonator

Jurizarea se va face de către profesori de specialitate, nu se iau în considerare lucrările copiate de pe Internet. Criteriile pe baza cărora se va face evaluarea sunt: originalitatea, sugestivitatea, calitatea, valoarea estetică.

Premierea se face pe baza jurizării fiecărei categorii în parte: se acordă  premiile I, II, III, mențiune, premii de excelență, diplome de participare.

Profesorii coordonatori ai acestui proiect/concurs: Andreea PREDA, Loredana NICOLAE, Ioana GHIȚĂ – vă invită să dați curs invitației de a participa, de a  trimite lucrările copiilor/elevilor dumneavoastră!

ziua mamei

Mama este cel mai sfânt cuvânt, cea mai importantă persoană, cel mai frumos suflet pe care copilul îl simte parte din viața sa,  să ne îndrumăm elevii/copiii să nu piardă acest obicei curat.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *