Evenimente

Valentine’s Jazz pentru indragostiti

Valentine's JazzSe apropie Ziua Îndrăgostiților – data de 14 februarie este deja consacrată ca fiind momentul în care spunem cu mai multă pasiune TE IUBESC! Dragostea este peste tot, este în ochii celui pe care îl iubești, este pe buzele celui pentru care vrei să te trezești, este în atingerea caldă a mâinilor celui pe care îl vrei toată viața lângă tine. Dragostea este poezie, este vis, este o realitate frumoasă împărtășită, este muzică.


Primăria Municipiului Ploiești, Teatrul Toma Caragiu Ploiești și Asociația Culturală Jazz Forum ’03 – vă invită, joi 14 februarie 2013, ora 19.00, să simțiți dragostea prin muzică, prin jazz – un stil aparte care se potrivește multitudinii de forme pe care dragostea le îmbracă penru fiecare dintre noi.

Jazz-ul romantic va ajunge în sufletele noastre prin intermediul a două voci feminine, distincte, consacrate, talentate – Irina POPA și Cristina „Papette” MORARU.
Biletele se găsesc la Agenția de bilete a Teatrului. Prețul unui bilet este de 20 RON. Pentru cupluri, preț promoțional de 30 RON -2 persoane

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *