Partenerii nostri

Eleganta, simplitate, calitate: simplythedress.ro – noul nostru partener

Pasiune, creație, vis, speranță, reinventare, culoare, fantezie, gust pentru frumos – acestea sunt cuvintele pe care le putem asocia Luizei. Luiza, sau … simplythedress.ro, nu este doar un concept, este o reinventare a calității, a necesității de schimbare.

simply_mic

Vorbim în cazul acesta de o schimbare a sinelui – de o reinventare a creatoarei acestor ținute vestimentare. Și de o schimbare a concepției părinților – de dorința de a avea pentru copiii noștri hăinuțe de calitate, modele personalizate, materiale ușoare etc.


Simplythedress.ro ne oferă într-un singur produs calitate, imaginație, talent vestimentar. Produsul final este o oglindire perfectă a celei care va purta creația. Timpul ne aleargă, ne sufocă, ne amețește într-un carusel fără direcție. Simplythedress.ro este o portiță prin care părinții văd, deschid și promovează pentru și prin copiii lor noutatea, orginalitatea, culoarea și design-ul.

Simplythedress.ro este partenerul nostru pentru că respecta 3 puncte esențiale pe care le căutăm, promovăm și apreciem la colaboratorii noștri – pasiunea pentru frumos, dragostea față de copii și profesionalismul în fața celor pentru care creează.

Pentru a testa, recunoaște și admira calitatea produselor oferite, simplythedress.ro este alături de Copiiph.ro în Concursul de mărțișor. Nu uitați – tot ce aveți de făcut este să postați pe pagina noastră de facebook răspunsul la întrebarea “Care a fost cel mai frumos mărțișor primit?”. Perioada de concurs este 22 – 28.02.2013. Răspunsul care va primi cele mai multe like-uri va primi drept cadou un produs original, unicat simplythedress.ro! Pentru a vă impulsiona, iată și premiul oferit:

simply_concurs

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *