Evenimente Partenerii nostri

Doua tinere echipe se unesc pentru cititorii Prahoveni

www.medierea.eu_-_observatorulph.ro                  logo_mic

Atunci când pe piața media locală observi că mai există cineva cu același public țintă ca al tău, ce faci? Încerci să îl concurezi și atunci cel căruia îi adresezi conținutul poate fi caștigat, fiindcă sursele de informare sunt multiple, sau poate fi derutat – acest lucru îl simțim pe pielea noastră văzându-ne invadați de atâtea canale de știri.


De ce această introducere ? Pentru că am descoperit cu bucurie, pe piața online-ului prahovean un site care se ghidează după aceleași principii ca și site-ul nostru – profesionalism, calitate, imparțialitate, respect față de cititor. Excepția este dată de faptul că ei sunt un site generalist, iar noi suntem un site adresat copiilor și părinților. Ce ne leagă ? Profilul cititorului: tânăr, activ, cu studii superioare.
Pornind de la acest lucru, ambele medii on-line au bucuria de a vă anunța pe voi, cititorii noștri, că site-urile noastre vor da startul, începând de astăzi, unei colaborări trainice și frumoase în interesul tău, al doritorului de informații.
Probabil vă întrebați, și pe bună dreptate, despre cine vorbim. Partenerul nostru este site-ul : Observatorulph.ro, al cărui logo îl veți găsi în secțiunea Partenerii noștri.
Ce este Observatorulph.ro ? Este o platformă jurnalistică multimedia, care conţine materiale redactate şi difuzate în format text, audio, video şi foto. Informaţiile de pe site sunt orientate cu precădere către zona locală, fără a neglija informaţiile naţionale, din politică, economie, afaceri şi cultură.
Articole realizate de noi, CopiiPH.ro le veți regăsi, o dată pe săptămână, și pe platforma Observatorulph.ro.
Nevoia de informare a publicului țintă, dorința de comunicare a nevoilor și speranța rezolvării lor au fost elementele care ne-au adus în pragul acestei colaborări. Profesionalismul, respectul față de cei care ne urmăresc și calitatea prezentării problematicii alese sunt elemente care ne ghidează în acest demers constructiv.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *