Timp liber Uncategorized

Noi mergem la teatru…

Copiii, ce facem cu copiii???….un pic de timp pentru noi, să mergem la un teatru! De ce?

Ce ar fi să mergem la un teatru pentru copii, să petrecem timpul împreună, să ne simțim bine în familie, să ne bucurăm de fericirea lor, să ne relaxăm puțin, să îi învățăm câteva reguli de comportament (cum ne îmbrăcăm la teatru, cum ne comportăm, cum vorbim, cum să nu facem gălăgie 🙂 ).

Teatrul este o artă, un mod frumos de a petrece timpul, de a vedea animată povestea preferată, de a ne simți personaje din poveste. Copiii au nevoie să participe la evenimente culturale, ei au un simț artistic care trebuie cutivat, hrănit prin manifestări artistice. Încercați să mergeți cu ei la o piesă de teatru pentru copii și veți observa că povestea din spatele scenei va rămâne preferata lor pentru că au auzit-o, au văzut-o, au trăit-o, au gustat-o!

Image

Unde? La Teatrul Toma Caragiu Ploiești, sala Toma Caragiu

Când? Duminică, 13 ianuarie 2013,ora 11.00

Ce vedem? Capra cu 3 iezi.

Noi mergem! Vă așteptăm și pe voi!

…să nu uit…revenim cu impresii, fotografii și vă invităm să ne spuneți și voi cum v-a plăcut.

You may also like...

3 Comments

  1. Nicolas says:

    Teodor Alexandra Elena

  2. Imi aduc aminte cu placere ca deabia asteptam sa merg la teatru impreuna cu mama si tata, cand eram mica. Acolo ma simteam bine:-)… si acum imi mai aduc aminte unele piese de teatru pe care as vrea sa le revad cu mare placere. Imi place foarte mult acest site deoarece surprinde foarte bine nevoile oamenilor …mai ales ale prahovenilor:D

    1. copiiph says:

      Multumim pentru apreciere, Ioana! Da, asa este… amintirea copilariei este cel mai frumos moment! Asta vrem sa facem noi… sa ajutam copiii sa transforme copilaria intr-un vis frumos de care sa isi aminteasca cu mare drag… sa sustinem parintii sa isi pastreze sufletele de copil!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *