Timp liber Uncategorized

Jolieparty petreceri pentru copii …sau cum să aducem fericirea!

E frig de crapă pierele…..așa și..noi ce facem in casă??? ar spune copilașii noștri? Există câteva opțiuni pe care le putem pune în practică – jocuri, filme pentru copii, petreceri în compania altor copii și/sau părinți etc.

Pentru asta, noi vă propunem astăzi actitivatea partenerilor noștri Jolieparty – petreceri pentru copii de toate vârstele.

ImagePersonajele de poveste te invită în lumea minunată a copilăriei Cu ajutorul lor se pot organiza petreceri pentru copiii de toate vârstele – animatorii pregătiți, pasionați de munca lor, se transpun în partenerii de joacă ai celor mici, transformă orice petrecere într-o poveste memorabilă, într-un vis frumos pe care și-l dorește orice princhindel și orice părinte pentru copilul iubit.

Petrecerile oferite de ei sunt:

– Petreceri Tematice cu animatori și decor specific (Prințese și Pirați, În țara Zânelor, Clown party)

– Petreceri în Pijamale (acest format de petrecere este recomandat copiilor cu vârste de peste 8 ani)

– Kids corner (colțul copiilor în cadrul evenimentelor pentru adulți)

– Ursitoare la Botez

– Închirere animatori petreceri copii (Zâna Fluturaș, Albă ca Zăpada, Clownița Dulcica, Piratul Cap Pătrat, Prințesa Piraților, Mikey Mouse și Minnie, Prințese etc)

Sunt iată oferte pentru orice moment fumos (botez, zi de naștere, onomastică) și soluții pentru petreceri pentru adulți, aceștia pot sta fără frica de a plăti pahare, geamuri, farfurii la finalul petrecerii…copiii se joacă în colțul lor iar noi stăm fără griji!

În cadrul ofertei Jolieparty există și optiunea oferirii unui decor specific pentru petreceri copii (baloane cu heliu, covor de baloane cu aer, farfurii, pahare bannere “la mulți ani” și alte accesorii în funcție de tema petrecerii).

Un avantaj de remarcat este că echipa Jolieparty poate organiza petreceri în diverse locații – spațiul propriu, la locul de joacă, la noi acasă, la grădiniță/școală, la restaurant etc.

Misiunea lor este să îi facă pe copii să se simtă bine, frumoși, captivați, interesați, implicați, parte din poveste, conștienți că lumea este o scenă pe care ne jucăm rolul. Misiunea noastră, a părinților, este să îi susținem!

Pentru detalii despre oferta Jolieparty (prețuri, costume, locație, disponibilitate etc) puteți accesa http://www.jolieparty.ro.

ImageImageImageImageImageImage

You may also like...

1 Comment

  1. Andreea says:

    Mereu surprindeti exact nevoile unor parintii respectiv copii! este foarte frumos site-ul! Succes in continuare…;*!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *