Evenimente

Inregistrarea emisiunii Audienta Regionala VP TV – 23.01.2013

Dragii nostri, avem aici inregistrare emisiunii Audienta Regionala Valea Prahovei TV – 23.01.2013.

Audienta Regionala 1

Va multumim din suflet pentru sustinere, pentru incurajari si va invitam sa participati activ la actiunile initiate de noi. Vom reveni in curand cu un newsletter ce va prezenta in detaliu actiunile viitoare pe care le pregatim. Intre timp – nu uitati de concursurile  “Cum am ales numele bebelusului nostru…”, “Copiiph.ro cauta copii talentati pentru promovare”.

Va imbratisez cu drag!

You may also like...

8 Comments

 1. Lili Maxim says:

  Felicitari! Te-ai descurcat minunat, vorbesti foarte bine, mi-a placut cum ai trecut peste trac si, mai ales, mi-a placut ceea ce-ai transmis și cum ai făcut lucrul acesta: pe intelesul tuturor, direct, la obiect. Te mai astept si la alte emisiuni!

  1. copiiph says:

   Multumesc din suflet! Cu siguranta voi reveni cu placere la alte emisiuni pentru a completa informatiile prezentate. Acum lucram la editarea revistei si cand o vom avea pe suport de hartie, o vom prezenta la voi in premiera! :-)Avem si alte evenimente pe care le pregatim si pe care le vom anunta prin intermediul vostru! Multumim pentru increderea acordata!

 2. Irina Ioniţă says:

  Sunt încântată de această emisiune, precum şi de iniţiativa dumneavoastră, de implicarea sufletească în acest proiect; “ghicesc” cu uşurinţă această implicare din spontaneitatea, sinceritatea cu care vorbiţi despre copii şi despre importanţa dorinţelor lor. Vă felicit din tot sufletul şi sper ca atât site-ul dumneavoastră, cât şi revista să fie o reuşită de care să ne bucurăm cu toţii (copii, părinţi, profesori)!

 3. Irina says:

  Felicitari!!! Multa bafta si putere pentru a continua acest demers ce-i stimuleaza pe copiii nostri!

 4. Adelina Venete says:

  Felicitari! O persoana deosebita si un demers laudabil! Mult succes in continuare!

 5. tudose laurentiu says:

  Ma numesc TUDOSE ION LAURENTIU domiciliat in Com. MAGURENI Str. DIMULESTI Nr. 327 Jud. PRAHOVA. Sunt o persoana cu dizabilitati locomotori in varsta de 34 de ani condamnat sa_mi petrec tot timpul intr_un fotoliu rulant. In urma cu 7 ani am suferit un tragic accident de munca rupandu_mi coloana vertebrala si am ramas paralizat de la brau in jos. Diagnosticul a fost unul foarte crunt pus de medici: TRAUMATISM VERTEBRO MEDULAR TORACAL: FRACTURA TASARE DE CORP T4 CU FENOMENE DE COMPRESIUNE MEDULARA OPERAT. Dupa operatie un an de zile am stat numai prin spitale si centre de recuperare apoi 5 ani am stat cu chirie in apropiere de un centru de recuperare ambulatoriu pentru a putea merge pe jos cu caruciorul la tratamentul de recuperare. Din vara anului trecut nu am mai avut posibilitatea financiara sa platesc chiria si tratamentul de recuperare si am fost nevoit sa ma mut la casa parinteasca care este afectata de o alunecare de teren. Apelez la dumneavoastra cu speranta ca cei cu o situatie financiara mai buna ma pot ajuta sa_mi continui tratamentul de recuperare. Ar fi pacat ca dupa 7 ani de lupta cu viata sa ma opresc aici din lipsa banilor. Cont.Iban:RO51RNCB0208010006810005(EURO) Cont.Iban:RO78RNCB0208010006810004(LEI) Conturile sunt deschise la BCR sucursala CAMPINA pe numele TUDOSE ION LAURENTIU TELEFON 0721165713 ID tudoselaurentiu78@yahoo.com Va multumesc.

 6. Moise Gratiela says:

  Felicitari! Ai vorbit fain, pe intelesul tuturor si ai atins probleme importante!
  Sper sa te vad in mai multe emisiuni! Ai dreptate, acum intr-adevar poti ajuta copiii mult mai mult! Bafta!!!

 7. Boranescu Loredana says:

  Bravo ! Mult succes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *