Editorial

CopiiPH cauta artisti pentru promovare

În spiritul deja anunțat de site-ul nostru… acela de a promova copiii talentați ai județului Prahova – lansăm o provocare!

Site-ul vostru, al copiilor și părinților prahoveni, se pregătește de lansarea revistei CopiiPH. Căutăm copii talentați care execută grafică alb-negru, color, desene în creion, picturi, poze ale unor creații (origami etc) – orice imagine executată de voi pe tema copilăriei. Vă așteptăm să vă prezentați lucrările pe pagina noastră de facebook. Desenul care va strânge cele mai multe like-uri din partea cititorilor noștri va fi imaginea de copertă a revistei.

Precizăm că revista este înregistrată la Biblioteca Națională a României, beneficiind de cod ISSN. Orice apariție în numerele revistei nostre reprezintă materiale recunoscute pentru a fi adăugate portofoliului personal. Pentru mai multe detalii despre importanța acestui portofoliu, pe baza căruia se va face admiterea la liceu, facultate, puteti citi mai multe pe site-ul oficial al Guvernului.

De asemenea, pe adresa familiailie2006 @ gmail . com vă aștepăm cu materiale pentru primul număr al revistei. Nu există o temă predefinită, orice vine din suflet este acceptat! 🙂

Echipa CopiiPh vă urează inspirație!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *