La doctor

CABINETUL FIRST DENT 4KIDS…. SUNT partenerii noștri!

Au trecut Sărbătorile și cu ele s-au terminat și nenumăratele dulciuri consumate de copii. Așa se întâmplă – o bomboană aduce pofta pentru alta….și alta! Acum ne oprim și pentru  a fi siguri că totul este în regulă, putem să dăm o fugă la un control de rutină. Clinica stomatologică First Dent 4 Kids din Ploiești oferă servicii de pedodonție (stomatologie pentru copii).

Controlul stomatologic este pentru copii, și nu numai…..un motiv de frică, disperare, zgomote ciudate care se acociează cu imagini tragi-comice prezentate și în unele episoade de desene animate. Pentru a evita ca un control de rutină să devină o experiență traumatizantă este foarte important să alegem corespunzător locația, personalul medical, atmosfera prin care copilul nostru va face cunoștință cu un cabinet stomatologic.

Cabinetul First Dent 4 Kids ne oferă servicii de  control profilaxic, verificare a dinților de lapte, tratamente minin invazive, sfaturi pentru o igienă corectă, sigilare dentară etc. Ce ne promite personalul medical din această clinică? Exact ce vrem noi pentru a ne putea întoarce acolo însoțiți de copiii noștri – atmosferă plăcută, comfortabilă, grija față de copil, motivare pozitivă.

Avem și cîteva imagini sugestive din interiorul cabinetului. Vizionare plăcută!

PS – vom reveni cu detalii despre serviciile oferite pentru copii, pachete, oferte, promotii.

Image

Image

ImageImageImage

Image

Pentru mai multe detalii legate de programare, prețuri, abonamante, vă rugăm vizitați site-ul oficial FirstDent4Kids.ro.

You may also like...

2 Comments

  1. sterie alina says:

    Buna ziua! fetita mea are 2 ani si 2 luni, iar la un dintisor de sus i-a aparut o carie. ii administrez calciu 10 zile pe luna la recomandarea medicului pediatru. As vrea sa stiu daca se poate face ceva pentru a stopa extinderea si la ceilalti dintisori. As mai dori sa stiu cat costa o consultatie la clinica dvs. Multumesc!

    1. copiiph says:

      Buna ziua! Va rugam sa sunati direct la Cabinetul First Dent4kids… site-ul copiiph.ro a publicat doar o recenzie referitoare la acest cabinet! Multa sanatate pentru fetita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *