Evenimente

“Bun venit pe lume!”

Bun-venit-pe-lume-1                                                                                                    Campania “Bun venit pe lume” a asociației Salvați Copiii sosește și în orașul nostru. În acest weekend – 15, 16 Decembrie, la Ploiești Shopping City.

Campania  mai sus amintită își propune strângerea de fonduri pentru dotarea cu incubatoare a 15 maternități din țară. După cum spuneam, echipa de la « Salvați Copiii » se află în centrul comercial din nordul Ploieștiului. Toți cei care doresc să contribuie la acest proiect sunt așteptați să personalizeze un body de bebeluș, body-ul fiind laitmotivul acestei campanii.

Campania a pornit de la o statistică înfiorătoare, conform căreia, în România mor anual 1900 de copii sub vârsta de un an. În București, în trei locații, au fost expuse 1900 de body-uri de bebeluși cu scopul de a atrage atenția autorităților și nu numai asupra gravității situației.

Pentru mai multe detalii, vă facem cunoscută pagina oficială a campaniei și invităm toți cititorii noștri să ia parte la acest eveniment –  fie prin donații directe prin intermediul voluntarilor aflați în acest week-end în mall-ul amintit,  fie parcurgând pașii detaliați în adresa de mai jos :

http://www.salvaticopiii.ro/?id2=0002000700000002

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *