Concursul – alegem coperta revistei Copiiph

Dragii nostri, cineva a spart gheața. Avem mai jos primul desen înscris în competiție. Autoarea este Alexandra Elena Teodor. Dacă vreți să votați desenul Alexandrei pentru a fi coperta revistei CopiiPh, va rugăm dați comentariu (la articolul acesta) cu numele Alexandra Elena Teodor!

foto concurs revista Alexandra Theodor

Crește concurența!!!! Iată cel de-al doilea desen  – autor Theodor Cucu

theo_cucu

Atențieeeee! Concurentul cu numărul 3 este Rusea Ioana Denisa. Ea intră în concurs cu imaginea de mai jos, însoțită de un mesaj transmis “Fiecare copil își dorește să realizeze ceva în viață, să cucerească prin abilitățile sale, să ajungă mare. Un copil visează, speră, are ambiție, NOI ajutăm la formarea viitorului său!”

copiiph

 

Iată că al nostru concurs începe să devină din ce în mai interesant,  ni se alătură în competiție un elev ploieștean. Am primit astăzi un desen de la Marian Ghiță, însoțit de mesajul: ” sportul este un mijloc de dezvoltare atât fizică cât și artistică, sportul pentru mine este o sursă continuă de inspirație”. Iată mai jos desenul propus de Marian:

IMG_20130127_213238

Concurența se aprinde  – Ploieștiul vine tare din urmă. Vă prezentăm un nou desen, propus de Ioana Negoițescu. Ioana este un copil talentat, joacă tenis, pictează pe sticlă și excelează la engleză și germană. Mesajul ei pentru noi este Soarele copilăriei topește inimile de gheață! Iată desenul trimis de Ioana:

ioana_copiiPH

Iată noile intrări în concurs

Andreea Trandafir ne invită să spunem la revedere iernii, să o lasăm să își adune mantia de gheață pentru  a lăsa locul liber primăverii care dă viață

iarna Andreea trandafir

Mihaela Ștefan ne aduce în prim plan copilăria în alb – negru, este rolul sentimentelor să coloreze tabloul

copil

Andreea Șindrilaru consideră toamna ca fiind începutul copilăriei, școala își deschide porție toamna, copiii încep o nouă etapă a vieții lor în acesta anotimp

andreea_sindrilaru

Baftă copii!

 

Am implementat un modul de sondaj pe site și am contorizat deja toate voturile primite.

De acum înainte vă rugăm să votați folosind sondajul de mai jos sau de pe prima pagină.

Mulțumim.

Vă așteptăm cu voturi și cu alte desene executate de voi pentru coperta CopiiPH.ro – revista voastră. Vă reamintesc -  desenul câștigător va reprezenta coperta numărului 1 al revistei!

 

Ce desen va fi pe prima coperta a revistei CopiiPH?

 • Ioana Negoițescu (37%, 196 Votes)
 • Theodor Cucu (24%, 125 Votes)
 • Rusea Ioana Denisa (23%, 119 Votes)
 • Andreea Șindrilaru (22%, 114 Votes)
 • Alexandra Elena Teodor (15%, 78 Votes)
 • Mihaela Ștefan (6%, 34 Votes)
 • Marian Ghiță (1%, 6 Votes)
 • Andreea Trandafir (0%, 3 Votes)

Total Voters: 525

Loading ... Loading ...

324 thoughts on “Concursul – alegem coperta revistei Copiiph

 1. Votul meu merge la Rusea Ioana Denisa!
  Frumoase desenele, dar asteptam si alte creatii. Sunt sigura ca-n Prahova avem foarte multi copii talentati la desen. In momentul in care va aparea revista si-i vom face prezentarea in emisiunea Audienta Regionala, de la VP TV, in platou, printre invitati se va numara si cel care a realizat coperta primului numar. SUCCES!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>