Despre noi Dezvoltare personala

Ce vreti voi sa fie Copiiph.ro?

Ce este proiectul Copiiph.ro? Este o revoltă împotriva lipsei de informare, de implicare și de susținere a copiilor pentru care, noi adulții, suntem responsabili. Este o mână de ajutor pentru toți părinții care își doresc să crească adulții de mâine – oameni informați, capabili să suțină idei, să își exprime dorințele și să le arguementeze pentru a fi înțeleși.

Este un vis frumos spre o realitate corectă, luminată, nedistorsionată de intrigi, interese ascunse, promovare a non valorilor. Este o fereastră deschisă prin care se poate vedea un viitor ce aparține celor cu sufletul curat, celor care știu să admire un răsărit, o floare, un zâmbet, un copil. Este ceea ce vreți voi să fie pentru a vă fi bine.
Vreți să fie proiectul vostru? Copii, tineri, părinți prahoveni – ce vreți să fie Copiiph.ro? Vă invităm să dați la o parte tracul, teama de consecințe, frica de afirmare, neputința indusă de cei ce vă vor undeva ascunși, rușinea de exprimare – vă invităm să ne susțineți prin simpla exprimare. Ce vreți voi de la Copiiph.ro? Lasați la o parte orice și spuneți-ne clar, deschis și răspicat!

Vom citi cu mare interes comentariile voastre pentru a ne ține promisiunea – aceea de a ajuta spre informare, corectitudine, promovare a valorilor, a culturii și a frumuseții de orice natură.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *